info@schrijfatelier.nl   |   06 5164 9829

Docententrainingen

Docententraining 'creatief schrijven in de klas' (BO)
Docententraining ‘creatief schrijven in de klas’ (BO)

€175,00

Docententraining 'creatief schrijven in de klas' (VO)
Docententraining ‘creatief schrijven in de klas’ (VO)

€175,00

Extra informatie

CREATIEF SCHRIJVEN IN DE KLAS

Wat zou het fijn zijn om dagelijks of wekelijks met je leerlingen creatief te schrijven!

 

Iedere docent wéét dat creatief schrijven de identiteit en taalgevoeligheid van leerlingen versterkt en hun creatieve ontwikkeling en verbeeldingskracht bevordert. Maar hoe krijg je leerlingen zover?  Hoe krijg je ze in godsnaam aan het schrijven?

 

Het Schrijfatelier helpt! Ik heb 25 jaar ervaring als docent ‘creatief schrijven’ en het is de hoogste tijd om mijn ervaring met docenten Nederlands te delen.

 

Het Schrijfatelier biedt docententrainingen aan, met het spel Schrijfkoorts als centrale tool. Deze trainingen zijn voor individuele docenten. Je kunt hiervoor je opleidingsbudget aanspreken. Tijdens de training ga je zelf de pedagogische, didactische en literaire kanten van creatief schrijven ervaren. Er is veee ruimte voor interactie en uitwisseling met collega’s.

 

Na de training heb je voldoende handvatten om je leerlingen te laten ervaren wat ze allemaal met die 26 letters van het alfabet kunnen doen. Ze leren verhalen en gedichten schrijven en hun eigen ervaringen opschrijven en delen. Schrijven wordt weer leuk!

 

Natuurlijk kan ik ook een training ‘op maat’ geven op jouw school. Stuur een mail naar info@schrijfatelier.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.