info@schrijfatelier.nl   |   06 5164 9829

Schrijfkoorts

Schrijfkoorts is speciaal ontwikkeld voor het basisonderwijs en maakt creatief schrijven in de klas makkelijk en plezierig!

 

Schrijfkoorts is een online platform met (nu) 7 verschillende schrijfspellen.

 

Wil je creatief schrijven met je leerlingen? Maar weet je niet zo goed hoe je dat moet aanpakken? Schrijfkoorts helpt echt.

 

Schrijfkoorts genereert schrijfopdrachten, die je makkelijk uitvoert in de klas. Schrijfkoorts komt met een uitgebreide handleiding plus leestips. Zo koppel je leesplezier aan schrijfplezier, waardoor de leerlingen spelenderwijs leren dat schrijven en lezen álles met elkaar te maken hebben.

 

Schrijfkoorts is gebaseerd op 25 jaar leservaring in creatief schrijven. Met Schrijfkoorts geef ik mijn expertise graag door aan leerkrachten en leerlingen op de basisschool.

 

Belangstelling? Wil je meer weten? Neem alvast een kijkje op schrijfkoorts.nl.

En bel of mail vrijblijvend met 0651649829 of info@schrijfatelier.nl
Dan bespreken we de mogelijkheden om Schrijfkoorts te introduceren op jouw school.

 

MOGELIJKHEDEN

Ik kan bijvoorbeeld een korte of uitgebreide introductie geven aan (vak-) docenten (zo leert het docententeam elkaar ook eens van een andere kant kennen). Dit kan online, al is live natuurlijk leuker. Er is de mogelijkheid om Schrijfkoorts 2 maanden gratis uit te proberen in de school. Ook kan ik individuele docenten coachen. Ik lever graag maatwerk. Hoop je snel te spreken.

 

 

 

HOE IS HET OM SCHRIJFKOORTS TE HEBBEN?

Werkplaats Kinder- gemeenschap (Kees Boekeschool) in Bilthoven werkt met Schrijfkoorts in de klas.

 

Het resultaat? Inspiratie, krassende pennen en verrassende teksten!

 

Ik zet de wekker en schrijf mee. De kinderen moeten het echt even zelf uitzoeken. En dat werkt. Het levert hele originele verhalen op. Monique S, leerkracht  

 

Mijn complimenten voor je handleiding. Daar staan waardevolle dingen in. Maarten L, leerkracht  

 

Vanmiddag hebben we in de groep voor het eerst Schrijfkoorts gedaan. We kregen via een website een plek en een hoofdpersoon (en naar keus een zin die verwerkt kan worden in het verhaal) en daar hebben de werkers kort maar krachtig in 10 minuten een verhaal over geschreven. Heel leuk om ze allemaal zo gefocust bezig te zien! (Er kwam wel wat vingerkramp bij kijken) En heel benieuwd welke verhalen er ontstaan zijn. (bericht van leerkracht aan de ouders)