info@schrijfatelier.nl   |   06 5164 9829

Ik en het Gedicht (boek)

 

BESTELLEN

Je kunt een exemplaar bestellen via een mailtje naar info@schrijfatelier.nl of via het bestelformulier.

Prijs: 20 euro plus verzendkosten 4 euro. Totaal: 24 euro.

 

Ik en het Gedicht is een boek vol gedichten én het gesprek daarover. Voor lezers, dichters en schrijfdocenten.

 

IMG_1643

De dichters Sasja Janssen, Floor Buschenhenke en Anne van Amstel praten met Jeanet van Omme over hun vak: het schrijven van poëzie.

 

Openhartig vertellen de dichters over het maakproces aan de hand van hun gedichten. Bovendien strooien ze gul met met leestips en schrijfopdrachten.  Ik en het Gedicht is een boek over het schrijven zélf.

 

 

De bundel Ik en het Gedicht  werd gedoopt op zondagmiddag 18 maart 2018. Op Facebook staan de foto’s van de feestelijke presentatie: met poëzie, muziek en een kleine schrijfles. Grote opkomst, zeer aandachtig publiek!

REACTIES VAN LEZERS

 

Iets anders: het boek voelt heel fijn. De kaft, het papier. Stevig en soepel. Heerlijk.

 

Het leukste boek over poëzie dat ik ken.

 

Ik wou je even laten weten dat ik het een heel fijn boek vind, als dichter en schrijfdocent. Ik herken bepaalde tips en invalshoeken, maar er staan ook weer dingen in die me verrassen en me in andere “denklandschappen” brengen. Hiep hiep, daar word ik blij van!  (collega-dichter/schrijfdocent Anne Büdgen)

 

Recensie Ik en het gedicht op Tzum.info Jeanet van Omme geeft na ieder hoofdstukje schrijfopdrachten en leestips. Zij is een goede docente en dit boek kan ik alle beginnende dichters en schrijfdocenten aanraden.

 

“We krijgen een levendig beeld van het schrijfproces, …  (Meandermagazine)

 

Wat een mooi boek heb je gemaakt!